Pilates Privé Lessen

Komt het voor jou beter uit om 1 op 1 getraind te worden, waardoor alle aandacht voor jou is? Wil je binnen de tijd die je voor sporten hebt het maximale eruit halen? Dan is een Pilates Privé Les de les voor jou! Of wil je graag snel fitter worden en/of ben je bang dat je teveel 'klachten' hebt om met een reguliere les mee te doen? Denk dan eens aan een Pilates Privé Les. Vaak kan met een aantal keer privé les de klant overstappen in een reguliere Pilates les. Door de unieke combinatie die wij hebben; goed materiaal, deskundige instructeurs én alle tijd voor jou, heb je een bijzonder efficiënt sportuur.

10+ jaar

ervaring

Jarenlange, trouwe

tevreden klanten

Gegarandeerd

resultaat

1 op 1

Doordat je 1 op 1 getraind wordt kan de instructeur zich helemaal op jou focussen en direct met je verdiepingspunten aan de slag gaan.

Alle tijd voor jou

Doordat jij de enige bent die in dit uur getraind wordt, kunnen we al het materiaal wat we hebben direct voor jou inzetten.

Meer flexibiliteit

Joseph Pilates zei zelf 'You're as old as your spine'. De oefeningen bij Pilates zijn actief gericht op het creëeren van meer flexibiliteit van je wervelkolom. 

Meest efficiënte sportuur

Door de unieke combinatie van alle aandacht van de instructeur, goed materiaal en deskundig en hoogopgeleide instructeurs heb je ons meest efficënte sportuur te pakken.

Jouw traject

De lessen worden aangepast op jouw persoonlijke ontwikkeling. Zo train je altijd wat je aankan.

Sterker lichaam

Doordat veel oefeningen gericht zijn op het versterken van je lichaam zul je merken dat je spieren sterker worden en je uithoudingsvermogen vergroot wordt. Hierdoor kun je ook conditionele sporten langer volhouden.

Meest efficiënte sportuur

Door de uniek combinatie die wij kunnen aanbieden, namelijk het gebruik van goed materiaal wat door deskundige instructeurs deskundig ingezet wordt én alle tijd en enerige van de instructeurs voor jou ingezet worden, krijg je hierdoor een bijzonder efficiënt sportuur.

Blessures

Heb je last van een blessure of meerdere blessures waarvoor het voor jou nu niet handig is om in een groepsles te trainen? Ga dan voor de Privé lessen. Zodra het weer kan, stap je over in een groepsles

Gerichte oefeningen

“A few well-designed movements, properly performed in a balanced sequence, are worth hours of sloppy calisthenics or forced contortion.” aldus Joseph Pilats. Amen.

Moment voor jezelf

Dit alles gecombineerd pak je op de dag een moment voor jezelf. Dit zal bijdragen aan een positiever zelfbeeld.

Reviews

Ik ben begonnen met het volgen van pilates om mijn houding te verbeteren en vanwege rugklachten. Inmiddels merk ik dat het veel meer doet dan dat. Mijn buik- en rugspieren zijn veel sterker geworden, ook merk ik dat mijn lichaam leniger en soepeler wordt. Johanna geeft de lessen met veel enthousiasme en heeft veel aandacht voor een correcte uitvoering van de oefeningen. Fijn is ook dat elke oefening steeds weer naar een hoger niveau uitgebouwd kan worden. Hierdoor blijven de oefeningen uitdagend en ga ik nog steeds met veel plezier naar de trainingen.

Carin Schoevaars, 38 jaar

Komt je gezondheid ten goede! Doordat Johanna je op een verantwoorde en prettige manier onder begeleiding aan je houding en conditie laat werken.
Ans, 68 jaar

Wat heb je er aan?

Eén op Eén

Doordat er bij een Privé Pilates training niemand anders is, de instructeur geeft alleen jou les, zul je merken dat de les nog intensiever is dan wanneer je een groepsle volgt of je zelf een uurtje aan de slag gaat. Je zult in dit uur dieper te werk gaan dan bij andere lesvormen.


Uitdagend

Doordat de training een persoonlijke en uitgebalanceerde combinatie van controle, precisie, ademhaling en vloeiende bewegingen is, blijf je jezelf elke keer uitdagen.


Moment voor jezelf

Doordat je in onze Pilates lessen zo intensief met je lichaam bezig bent, creëer je een moment voor jezelf. Even niet nadenken of bezig zijn met alle zaken die toch nog wel moeten gebeuren. Maak je hoofd leeg en lichaam sterker door een Pilates Privé Les te volgen. 


Uitproberen? Vraag een proefles aan!