Postnatal Fit Training

Word weer fit

Postnatal Fit Training

Proficiat!

Je hebt een kindje op de wereld gezet! Wat een prestatie! 

Nu ben je misschien al wat weken verder en merk je dat je lichaam het na de zwangerschap het misschien toch iets pittiger heeft dan verwacht. Je spiercapaciteit in je core en in rest van je lichaam is afgenomen. Zo heb je veel sneller last van je rug, hebben je bekkenbodemspieren het zwaarder en merk je dat het terug in shape komen toch wat lastiger is dan misschien verwacht. Je wilt eigenlijk wel weer terug naar een fit en sterk lichaam. Lees dan hier meer over onze Postnatal Fit training! 

Een fit lichaam en sterke spieren?

Bij de ‘Postnatal Fit Training‘ gaan we aan de slag om je lichaam weer bewust te laten worden van je buikspieren en deze te versterken, je flexibiliteit te vergroten, je houding te verbeteren en je bekkenbodemspieren weer sterker te maken.  

In de cursus komen de volgende onderwerpen aan bod:

- Hoe word je weer fit en sterk;
 - Extra aandacht voor de bekkenbodemspieren;
 - Bewegen via de pilatesmethode op de reformer én op de mat;
- Bekkenbodem-functies en -oefeningen;
 - Bekkenbodem en bekkenpijn-problematiek;
 - Uitwisselen van ervaringen met anderen.

Door wie gegeven?

De lessen worden gegeven door ervaren Bekkenfysiotherapeute Rachel van Westing en Johanna de Ruiter. Rachel van Westing heeft een specifieke deskundigheid in het begeleiden van zwangeren. Ook bij (gezondheids-)problemen rondom de zwangerschap is Rachel al jaren het aanspreekpunt in Utrecht, Zeist en Bilthoven. Johanna de Ruiter heeft jarenlang ervaring in Pilates en neemt deze methode mee in het veilig begeleiden van de zwangeren in deze training.Wat, waar en wanneer?

De totale cursus bestaat uit 10 bijeenkomsten van 55 minuten.

 

Waar?

Locatie: is Griftstraat 20 (vlakbij het Griftpark). Hier zijn goede parkeermogelijkheden.

Wanneer? 

Nieuwe lestijden volgen nog. Houd de website in de gaten of stuur even een mailtje.Hoe meld ik me aan?

 Je kunt je aanmelden voor de cursus ‘Postnatal Fit Training’ al vanaf zes weken na de bevalling. Er worden per cursus maximaal 8 personen geplaatst. 

Kosten: De kosten voor de ‘Postnatal Fit Training’ zijn € 249,00,-. 


Aanmelden: Meld je aan via de website. Dit kan via het rooster of via tarieven. Let op: pas na ontvangst van de betaling word je inschrijving definitief. Na je inschrijving ontvangt je een plaatsingsbevestiging. Omdat Rachel bekkenfysio is, zijn er een groot aantal verzekeringen die deze cursus vergoeden. Check dus bij jouw verzekering of je in aanmerking komt voor vergoeding.

Enthousiast? Meld je aan!

Wie zijn de trainers?

Rachel van Westing

Bekkenbodemspecialist

pilates in utrecht voor zwnangeren

Johanna de Ruiter

Pilates instructeur: