Tarieven & Werkwijze

Bekijk hieronder onze tarieven en werkwijze voor de pilates lessen.

Ook tijdens de zomerperiode blijven wij open! Meld je aan voor onze groepslessen; reformer en mat. Binnen of buiten, onze online lessen en privé en duette lessen! Maak je core echt sterk en je lichaam flexibel!


Is een eerste les /proefles gratis?

Ja, in de maand januari is de eerste groepsles voor een pilates mat en/of reformer gratis. Bij een prive training of training aan huis, betaal je 50% van de prijs voor een losse les.


Hoe lang is de rittenkaart geldig?

De rittenkaart is vanaf moment van aanschaf 13 weken geldig.


Mat meenemen?

Bij de mat lessen dient de klant zelf een mat mee te nemen. Wij kunnen wel bij één van onze partners korting aanbieden op een pilatesmat zodat u voor een mooie prijs een pilates mat kunt aanschaffen.


Studentenkorting?

De studentenkorting van 10% en 20% geldt op alle tarieven behalve op de prive lessen. Hiervoor gelden de normale tarieven. De studententarieven zijn alleen geldig op vertoon van een geldige studentenkaart.


Waarom zijn de Pilates lessen in een sportschool vaak goedkoper?

Dit is een vergelijking die mank loopt. Bij ons bestaan de lessen uit kleine groepen, deskundige begeleiding door docenten die jarenlang opgeleid zijn in de Pilates, zijn de instructies zorgvuldig en is de begeleiding nauwkeurig en persoonlijk.


Hoe vast is een abonnement?

Een pilates abonnement is maandelijks opzegbaar. Het bedrag wordt voor aanvang van de maand geïncasseerd of maak je aan ons over. Bij een abonnement wordt een plek voor jou gereserveerd in de les.


Welke kleding aan?

Draag makkelijk zittende kleding zoals een shirt, sportbroek en schone sokken (of antislip sokken). Bij voorkeur geen kleding met ritsen en sieraden, dit kan onze apparatuur beschadigen.


Val je van Pilates af?

Je zult merken dat als je regelmatig pilates beoefent je lichaam weer meer richting zijn natuurlijke staat komt. Zeker wanneer de buikspieren weer volledig kunnen meedoen, heeft dit een positief effect. Echter door alleen te Pilatessen zul je niet afvallen. Je zult ook op je eetgewoonten moeten letten en je levenstijl wellicht wat moeten aanpassen.


Heb ik Pilates ervaring nodig om met de groepslessen te beginnen?

Nee, dit hoeft niet. Houd er wel rekening mee dat onze trainingen pittige workouts zijn waar je hard werkt en uitgedaagd wordt. Het idee dat Pilates een aantal ontspanningsoefeningen zijn, is een misvatting. Pilates zoals het door Joseph Pilates bedacht is, is een grondige workout waar u hard aan de slag gaat.


 

Lisa, 51 jaar