Mariëlle

Pilates Instructeur

'Voor mij is Pilates een manier van bewegen met plezier voor iedereen, waar de voordelen merkbaar zijn binnen de studio maar juist ook daarbuiten.'

Mariëlle heeft een grote passie voor beweging en het werken met mensen. In 2013 heeft zij  haar Bachelor Docent Dans diploma behaald aan de dansacademie Artez in Arnhem, waarna  zij 9 jaar met veel plezier heeft lesgegeven aan alle leeftijden en in verschillende dansstijlen  zoals Klassiek Ballet, Jazz en Moderne dans. 


Na een terugkerende blessure werd bewegen een tijd wat moeilijker. Haar lijf vroeg om een  bewustere manier van bewegen, en zo kwam zij uit bij Pilates. Door het ontdekken van Pilates, heeft zij haar vaardigheden als docent verfijnd tot het begrijpen van de unieke  behoeften van verschillende mensen, doelgroepen, lessen, materiaalgebruik en de aanpak  daarvan. 


In 2021 behaalde ze haar Pilates Comprehensive certificaat bij Hearts and Bones Pilates  Studio in Nieuw-Zeeland o.l.v Tania Huddart. Dit is een docententraining waar de klassieke  bewegingsprincipes van pilates een theorie vormen voor een goede manier van bewegen, die  daarna toegepast kunnen worden in alle bewegingsvormen. 


Een van haar andere passies is: Nieuw-Zeeland. Hier heeft zij 3 jaar gewoond en gereisd. Hier heeft zij in Nelson (NZ) haar bedrijf M-Movement opgericht waar ze Dans en Pilates lessen op maat heeft aangeboden in groepsverband maar ook privé- en duolessen. In  oktober 2022 is Mariëlle samen met haar Nieuw-Zeelandse vriend teruggekeerd om samen met hem Nederland te (her)ontdekken en om weer bij familie en vrienden te zijn. 


In de afgelopen jaren heeft Mariëlle met veel plezier lesgegeven aan meer dan duizend  dansers en beweging liefhebbers. In haar lessen voelt iedereen zich welkom, wordt uitdaging  geboden en is er tegelijkertijd ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en dat door middel van  het genieten van beweging. Ieder lichaam heeft zijn eigen verhaal en Pilates is een prachtige  bewegingsmethode om te vinden wat voor iedereen werkt. 


Mariëlle is erg enthousiast om deel uit te maken van het Fundamento Pilates team en kijkt  ernaar uit om haar kennis en enthousiasme te delen in de studio.