Pilates aan Huis Lessen

Alle aandacht voor jou

10+ jaar

ervaring

Jarenlang, trouwe

tevreden klanten

Gegarandeerd

resultaat

Minder tijd

Doordat onze instructeurs naar jou toekomen, kost het jou minder tijd om te sporten.

Alle aandacht

Doordat we alleen jou trainen hebben we alle tijd voor jou.

Meer flexibiliteit

Pilates zei zelf 'You're as old as your spine'. Hierdoor zijn de lessen actief gericht op het creëeren van meer flexibiliteit van je wervelkolom.

Persoonlijke aanpak

Doordat we alleen jou trainen, kunnen we heel gericht een persoonlijke aanpak samen met jou opstellen en uitvoeren.

Voordeel

Door verschillende oefeningen uit te voeren die in zwaarte kunnen variëren én door verschillende attributen te gebruiken houden we de lessen afwisselend. 

Tijd voor jezelf

Dit alles gecombineerd pak je op de dag mooi een moment voor jezelf. Dit zal bijdragen aan een positiever zelfbeeld.

Wij komen naar jou toe

Wil je graag sporten, maar ontbreekt het je aan tijd of mogelijkheden om naar de sportschool toe te gaan? Geen probleem, onze instructeurs komen graag naar jou toe.

Reviews

Ik merkte dat met het ouder worden - terwijl ik mijn hele leven al wekelijks sport - het moeilijker werd om mijn onderbuik strak te houden. Die strakke buik krijg ik weer terug met Pilates.
Carole, 43 jaar

Ik ga al jaren met veel plezier naar de pilatesles van Johanna. Elke les opnieuw biedt ze me de uitdaging om dieper en verder te gaan en op die manier steeds sterker te worden. Ze geeft iedereen persoonlijke aandacht om je in eigen tempo te kunnen verbeteren. Wat ik vooral fijn vindt is de aandacht voor mijn lichaam en het bewustzijn van de oefeningen. Je komt volledig tot rust, terwijl je ontzettend hard hebt gewerkt!

Mariska Kossakowski, 33 jaar

Waarom Pilates aan huis?

Beste tijd trainen

Doordat de pilates instructeur naar jou toekomt en samen met jou afstemt welke tijd zou schikken, kun je echt trainen wanneer het jou uitkomt. Hierdoor kun je voor jou het meest geschikte tijdstip afstemmen. Zo zorg je ervoor dat je je lichaam goed onderhoudt. Ook bijvoorbeeld handig als je even geen oppas hebt kunnen regelen of wanneer je niet mobiel genoeg bent om zelf naar de studio te komen.


Alle aandacht

Doordat de pilates instructeur jou 1 op 1 traint, krijg je alle aandacht. Dit heeft als voordeel dat onze goed opgeleide instructeurs snel kunnen doorzien waar jou groeimogelijkheden zitten en kunnen zij hier - samen met jou - een gerichte aanpak voor opstellen. Zodat jouw bewegingsuur zo efficiënt mogelijk wordt ingevuld. 

Sterker en fitter lichaam

Doordat je bij Pilates en in onze trainingen gerichte oefeningen doet om je gehele buikspieren te versterken, we nauwgezet letten op een correcte uitvoering van de oefeningen en veel oefeningen gericht zijn op het verlengen en versterken van je spieren, zul je na verloop van tijd merken dat je een sterker en strakker lichaam krijgt. Zoals Joseph Pilates zelf zei “A few well-designed movements, properly performed in a balanced sequence, are worth hours of sloppy calisthenics or forced contortion.” 

Moment voor jezelf

Doordat je in onze Pilates lessen zo intensief met je lichaam bezig bent, creëer je een moment voor jezelf. Even niet nadenken of bezig zijn met alle zaken die toch nog wel moeten gebeuren. Maak je hoofd leeg en lichaam sterker door een Pilates aan Huis Les te volgen.


Uitproberen? Vraag een proefles aan!