Pilates Online Rooster

Bekijk hier ons Livestream les aabod

10+ jaar

ervaring

Jarenlang, trouwe

tevreden klanten

Gegarandeerd

resultaat

pilates oefeningen voor thuis, volg online pilates lessen

Livestream Training

Dit is ons klassieke livestream uur. Hierin krijg je een mix van klassieke pilates oefeningen in combinatie met de andere achtergrond(en) van onze instructeurs. We zorgen ervoor dat je alle oefeningen aangepast aan jouw niveau kunt volgen, zodat jij het maximale uit je training krijgt.

pilates oefeningen thuis in je eigen tijd, werk vol aan je core

Power Hour

Onze meest pittige uurtjes in de week. Even 55 minuten echt knallen. Ga met dit uur vol voor je core. Uiteraard doe je de oefeningen op je eigen niveau, zodat jij ook 55 minuten vol de uitdaging aan kan gaan!

pilates oefeningen voor thuis met attributen of props

Pilates Fun

Ga met attributen aan de slag of beeld je in dat je met attributen werkt. Denk hierbij aan de weerstandsband, gewichten, pilates ring, pilates bal (grote of kleine), muur, stoel, foam roller, etc. 
pilates oefeningen voor thuis, ook daar kun je aan je core en flexibiliteit werken

Core & Relax Hour

Ja je leest het goed. Een combi van relax en core oefeningen. Zodat je na de les ontspannender én sterker de mat afstapt. De core oefeningen wissel je af met ontspanningsoefeningen of gaan vooraf met relax oefeningen.
pilates online lessen in de vorm van thema's

Focus Pilates Les

In deze pilates lessen werken we met thema's zoals nek, schouders, ademhaling en knieëen. Hoe ontspan je dat nu tijdens de oefeningen? Hoe zorg je ervoor dat je minder spanning op je nek, schouders of knieën zet? Hoe adem je nu naar die achterkant toe? En hoe doe je dit tijdens de oefeningen? Dergelijke vragen zullen in de les behandeld worden. Tijdens de les geven we dus extra aandacht aan een dergelijke thema en tijdens de oefeningen zullen we hier extra nadruk op leggen. Je leert dus niet alleen te ontspannen, maar ook welke spieren je wel aanspant en uitlijnt. Dit doen we met behulp van extra oefeningen en/of stretches. Een thema wordt 2x achter elkaar herhaald, voordat we naar een ander thema gaan.


Bevalt een thema goed en wil je hier nog meer verdieping in hebben? Meld je dan aan voor een workshop hierover.

Welke voordelen heeft dit?

Hoeft niet de deur uit

Onze lessen zijn overal te volgen waar je ook bent. Als je maar zorgt dat je een laptop, mobiel of computer met internetverbinding tot je beschikking hebt én een mat waarop je de oefeningen kunt uitvoeren.

Live lessen

We geven de lessen het liefst live zodat we samen de pilates oefeningen uitvoeren en we kunnen zien hoe jij de pilates oefening uitvoert en daar feedback op kunnen geven.


Later tijdstip

Red je het niet om de live lessen te volgen? Geen probleem, we zorgen dat er wekelijks nieuwe lessen staan zodat - ook als je de lessen niet live volgt - uitgedaagd blijft.


Zo houden we het persoonlijk & gezellig

In de live pilates lessen zie je de instructeur en de andere deelnemers en kunnen we op elkaar reageren. Begrijp je iets niet? Of voelt het uitvoeren van de oefening niet goed? Kun je dit aangeven en kunnen wij de oefening voor jou aanpassen.

Veilig bewegen

Doordat de instructeur jou ook kunt zien terwijl je de pilates oefeningen uitvoert, kan ze je corrigeren. Daarnaast houden we de groepen klein, zodat er voldoende overzicht is om de deelnemers veilig te laten bewegen.


Tijd voor jezelf

Dit alles gecombineerd pak je op de dag mooi een moment voor jezelf. Dit zal bijdragen aan een positiever zelfbeeld en voor meer weerstand. 

Online pilates oefeningen doen?

Wil je graag bewegen, maar kun of mag je momenteel niet de deur uit? Of heb je al langer niet bewogen en merk je dat je dit begint op te breken? Dan is pilates heel gunstig om mee te beginnen want met Pilates train je echt aan een sterker en flexibiler lichaam. Daarnaast bestaan onze online pilates lessen uit kleine groepen zodat je individuele aandacht krijgt. Als je voor het eerst met pilates begint, kan het verstandig zijn om een online privé les aan te vragen. Zodat de eerste keer alle aandacht voor jou is en je zo veilig mogelijk beweegt.

Reviews

Ik merkte dat met het ouder worden - terwijl ik mijn hele leven al wekelijks sport - het moeilijker werd om mijn onderbuik strak te houden. Die strakke buik krijg ik weer terug met Pilates.
Carole, 43 jaar

Ik ga al jaren met veel plezier naar de pilatesles van Johanna. Elke les opnieuw biedt ze me de uitdaging om dieper en verder te gaan en op die manier steeds sterker te worden. Ze geeft iedereen persoonlijke aandacht om je in eigen tempo te kunnen verbeteren. Wat ik vooral fijn vindt is de aandacht voor mijn lichaam en het bewustzijn van de oefeningen. Je komt volledig tot rust, terwijl je ontzettend hard hebt gewerkt!

Mariska Kossakowski, 33 jaar

Waarom Pilates online?

Live & Online pilates lessen volgen

Momenteel zijn de sportscholen en pilates studio's gesloten. Wie weet hoe lang deze situatie gaat duren.... Ondertussen zul je merken dat je lichaam stijver wordt en het lastig is om aan voldoende beweging te komen op een dag. Volg dan een online pilates training bij Fundamento Pilates. Deze pilates lessen zijn live te volgen; in kleine groepen zodat je voldoende aandacht krijgt en/of op latere tijdstippen wanneer het je beter uitkomt. 


Persoonlijke aandacht

Doordat we de groepen bij de live pilates lessen klein houden, heeft onze instructeur voldoende aandacht voor jou om te zien hoe jij de pilates oefeningen uitvoert en indien nodig je kan corrigeren. Zodat ondanks je thuis sport, je toch veilig en met aandacht kan trainen.

Sterker en fitter lichaam

Doordat je bij Pilates en in onze trainingen gerichte oefeningen doet om je gehele buikspieren te versterken, we nauwgezet letten op een correcte uitvoering van de oefeningen en veel oefeningen gericht zijn op het verlengen en versterken van je spieren, zul je na verloop van tijd merken dat je een sterker en strakker lichaam krijgt. Zoals Joseph Pilates zelf zei “A few well-designed movements, properly performed in a balanced sequence, are worth hours of sloppy calisthenics or forced contortion.” 

Moment voor jezelf

Doordat je in onze Pilates lessen zo intensief met je lichaam bezig bent, creëer je een moment voor jezelf. Even niet nadenken of bezig zijn met alle zaken die toch nog wel moeten gebeuren. Maak je hoofd leeg en lichaam sterker door een Online Pilates Les te volgen.


Uitproberen? Vraag een gratis proefles aan of profiteer van onze aanbieding 'Abonnement Online Pilates Training - Onbeperkt'

Waarom Pilates?

Wat is Pilates en waarom is het zo goed voor je?